ontdek Dacia
terug naar overzicht
  • Nieuwe Renault Arkana, de originele SUV-coupé van Renault komt in een hybride versie in Europa aan.
  • De nieuwe Renault Arkana heeft een sterke persoonlijkheid en combineert rijplezier, comfort, bewoonbaarheid en een kenmerkende stijl.
  • Een meervoudig hybride aanbod, ongekend in zijn segment: 140 pk E-TECH Hybride motor en TCe 140 en TCe 160 motoren met 12 volt microhybridisatie.
  • Een nieuwe R.S. Line versie voor meer sportiviteit en dynamiek.
    De nieuwe Renault Arkana wordt in de eerste helft van 2021 gelanceerd.

Het nieuws is goed nieuws voor de fans: Renault Arkana komt naar Europa!
De sportieve en dynamische SUV Coupé van Renault komt op de Europese markt met een hoog technologisch gehalte, een E-TECH hybride versie en een nieuwe R.S. Line afwerking met een nog onderscheidender en dynamischer design.

De nieuwe Renault Arkana combineert vloeibaarheid, elegantie en robuustheid en schudt de traditionele codes van de Europese SUV-markt door elkaar, met een ontwerp dat tot nu toe voorbehouden was aan voertuigen van topmerken. Een primeur voor een generalistische fabrikant! Dit nieuwe aanbod, dat een aanvulling vormt op het compacte assortiment van Renault (Mégane, Kadjar en Scénic), maakt deel uit van een wereldwijd snelgroeiende SUV-markt.

Binnenin richt de nieuwe Renault Arkana zich ook op gezinnen in termen van binnenruimte en vrachtvolume. Met een van de grootste displays in zijn categorie dankzij de twee schermen, beschikt de nieuwe Renault Arkana over een high-tech chauffeurspost die de nadruk legt op kwaliteit en comfort.

De nieuwe Renault Arkana krijgt een hybride aanbod dat uniek is in zijn segment met de 140 pk E-TECH Hybride motor en de 1.3 TCe 140 en TCe 160 12V microhybride motoren. De E-TECH Hybride technologie, die Clio, Captur en Mégane al uitrusten, is een innovatie van Renault die het onderwerp is van meer dan 150 patenten en put uit de ervaring van de Groep op het gebied van elektrische voertuigen en F1.

De nieuwe Renault Arkana zal in de eerste helft van 2021 in Europa op de markt worden gebracht.